Suur aitäh Teile kallid JCI BeWise huvilised!

Alles oli september, kui istusime värske JCI BeWise 2015/2016 meeskonnaga esimest korda ühise laua taha, tutvusime üksteisega ja pidasime plaani, mida vinget me tahame sel aastal JCI BeWise kuulajateni tuua. Oleme ausad – meie eesmärgid olid algusest peale kõrged ja töötasime selle nimel, et tuua teieni parimad praktikud teemadel, mis me tundsime, et on vajalikud ja mis te tagasisides ise ka välja tõite. Just! Tagasiside on meie jaoks äärmiselt oluline – suur aitäh kõigile, kes oma mõtted meile saatsid!

Et jagada operatiivselt infot, mis iga osalejani jõuaks, küsida mugavamal viisil tagasisidet ja ruume paremini planeerida, võtsime sel hooajal kasutuse Eventbrite registreerimissüsteemi, mille te väga positiivselt vastu võtsite, kuid sellegipoolest tuli ootamatusi ette. Kui alustasime oma hooaega ei osanud me ette ka kujutada, et loengud osutuvad nii populaarseks, et kohad saavad paari tunniga täis ja mõnel juhul lausa alla tunni, või et saab esinema olukordi, kus kuulajaid on nii palju, et oleme sunnitud inimesi ukselt tagasi saatma. Kuid ärge muretsege – suures osas olid lektorid nõus oma materjale jagama ning need on kõik leitavad meie slideshare kontolt http://www.slideshare.net/jcibewise/presentations .

Lõpetame selle hooaja ainult heade emotsioonidega. Korraldasime kokku 22 loengut, millest üks oli ettevõtte külastus Creative Unioni ja kaks paneeldiskussioonid. Nende 22 sündmuse peale kokku külastas JCI BeWise loenguid perioodil oktoober 2015 – mai 2016 ca 2700 inimest. Meieni jõudnud tagasisidest lähtuvalt võime öelda, et hooaeg on möödunud igati positiivselt ja teadmisterohkelt. Ülimalt positiivne oli näha igas loengus palju uusi nägusid ja tunda äratundmisrõõmu nähes mitmeid, kes käisid loengust loengusse uusi teadmisi ammutamas ja ka vanu teadmisi värskendamas. Loodame, et iga osaleja leidis endale loengutest midagi, mida oma elus rakendada.

Ilusat suve, julget pealehakkamist ja kohtumiseni juba uuel hooajal uutes loengutes!

Teie JCI BeWise meeskond 2015/16
Allan, Jaanika, Kadri, Katya, Karit ja Liina

Rubriigid: Uudis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.