Innovaatiline ja rahvusvaheline koolitus “Innovation Leadership and Growth”

 http://www.innovationacademy4u.com/ileader/

Hea BeWise ja JCI liige,

Euroopa Innovatsiooniakadeemia korraldab koostöös JCI Estoniaga innovaatilise ning rahvusvahelise koolituse “Innovation Leadership and Growth”, mis toimub 4-7. veebruaril 2014 Tallinnas.

Praktiline koolitusprogramm toob kokku rahvusvaheliselt tunnustatud innovatsioonigurud ning koolituse fookuses on ettevõtete kasv läbi innovatsiooni. See on kõige moodsam innovatsioonitreening, kus osalejad saavad katsetada kõige uuemaid tehnoloogiaid meditsiini, 3D printimise, meedia ning nutiseadmete vallas. Võimalik arendada enda „Tulevikupass“. Lisaks loengutele on demosessioonid.

Koolitusel analüüsitakse maailmas tuntud firmade nagu Apple, Nike, Google, Facebook, IKEA, Netflix, Amazon, Virgin jt. innovatsioonistrateegiaid. Õpitu põhjal edendavad koolitusel osalejad oma ettevõtte arendusplaane, et leida ülesse olulised kasvuallikad.

Vaata lisainformatsiooni:

www.innovationacademy4u.com/ileader/

https://www.facebook.com/unlockinnovation.

Kui oled BeWise loengutel osaleja või lektor, kehtib soodustus täishinnast 15%. Viita registeerimisel BeWise märksõnale.

Esimesele kümnele JCI liikmele kehtib soodushind 790 €. Kasuta soodsat pakkumist ära ja registreeri ennast marju@innovationacademy4u.com. Edaspidi kehtib kõikidele JCI liikmetele soodustus täishinnast 25%. Viita registeerimisel JCI märksõnale

Lisainformatsioon marju@innovationacademy4u.com.

Rubriigid: Uudis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.