BeWise Aprillis ja mais toimunud loengud

8. aprillil toimus Tallinna Ülikoolis Aalto Ettevõtluskeskuse turundusjuhi Teemu Seppälä avatud loeng “Best practices from Aalto University”, milles lektor jagas teadmisi ja kogemusi Aalto Ülikooli intellektuaalomandi ja start-up firmade turustamisest üleilmsetele partneritele. Lektori slaidid leiate järgmiselt lingilt:http://www.slideshare.net/jcibewise
29. aprillil toimus Tallinna Ülikoolis RMK turundusjuhi Kati Veskimägi avatud loeng “Turunduskommunikatsioon RMK näitel”, kus lektor jagas tudengitele turundusalaseid teadmisi oma kogemuste põhjal.
10. mail toimus Tallinna Tehnikaülikoolis Hollandi päritolu koolitaja ja IKT konsultandi Patrick van der Spanki avatud loeng “Adding value by IT, now and in the future”, milles lektor andis ülevaate viimaste aastate tehnoloogilistest arengutest (cloud computing, sotsiaalmeedia), mis muudavad IT-valdkonna suundi.

12.mail toimus Tallinna Tehnikakõrgkoolis Hollandi koolitaja Denis Amenti esinemisoskuste avalik koolitus “Influencing”, mis keskendus teemale, kuidas kaitsta edukalt lõputööd.

16.mail toimus Tallinna Ülikoolis Eesti päritolu arhitekti Andres Sevtšuki avatud loeng “Tehiskeskkonna mõju kaasaegsetes linnades”, milles hetkel USA-s MIT-is töötav õppejõud andis loengus ülevaate oma uurimustöö tulemustest linna ruumilise konfiguratsiooni mõjust sotsiaalsele ja majanduslikule suutlikkusele.

16.mail toimus Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledžis IT Estonia Consulting tegevjuhi Kaspar Loogi loeng “Tarkvara testimine – teooria ja tegelikkus”, milles lektor jagas oma tarkvara arendamise teadmisi.

31.mail toimus Tallinna Ülikoolis Minu Eesti projektijuhi Eva Truuverki avatud loeng “Suurürituse korraldamine – ideest teostuseni”, milles lektor rääkis Teeme Ära tegevuse näitel ürituste korraldamisest. Täpsemalt tuli juttu nii toimkonna loomisest ja juhtimisest kui partneritega suhtlemisest ja rahastuse leidmisest. Lektori slaidid leiate järgmiselt lingilt:http://www.slideshare.net/jcibewise

JCI BeWise Presenter

Rubriigid: Uudis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.