BeWise TTÜ avaloeng (28.09.2010)

BeWise TTÜ avaloenguna on võimalik kõikidel huvilistel kuulda JCI Tallinn 2008 aasta Presidendi ning praeguse Arengufondi juhi Ott Pärna nägemust unistuste kõrgharidusest muutuvas maailmas! Loengu juhatab sisse JCI Tallinn 2010 President Peeter Tars, kes räägib lühidalt ka BeWise projektist!

Loengu pealkiri: UNISTUSTE KÕRGHARIDUS MUUTUVAS MAAILMAS

Loengu pidepunktid:
- Masskõrghariduse väljakutsed kiirenevate muutuste kontekstis
- Distsipliinipõhisus vs interdistsiplinaarsus kõrghariduses – mida maailmakogemusest õppida
- Liigavahetus Eesti majanduses (maailmale avanemine) ja selle seotus talentide arendamise ning impordiga
- Ülikoolide rahvusvahelistumise teed – teoreetilisi ja praktilisi näiteid
- “Eesti IT edulugu rahaks” ehk kuidas IKT kõrgharidusega uusi piire kombata ja majanduse eesmärkidele enam toeks olla

Loeng toimub R 1.10 kell 18:00-19:30 Tallinna Tehnikaülikoolis ruumis VI-229.

Ka Tallinna Tehnikakõrgkoolis käivitub sel semestril BeWise. Tallinna Ettevõtluspäeva raames ja BeWise TTK avaloenguna on võimalik kuulata Balti Kella AS asutajaliikme ja juhatuse esimehe, JCI senaatori Toivo Aalja loengut ettevõtluse teemal “Mis on ettevõtlus”. Loengu juhatab sisse ja tutvustab paari sõnaga BeWise projekti JCI Tallinn 2010 President Peeter Tars. Loeng toimub Tallinna Tehnikakõrgkoolis E 4.10 kell 10:30-12:30 ruumis B 304

7.10 toimub juba järjekorras kaheksas loeng TLÜ’s! Selle semestri avaloengu TLÜ’s peab Henry Arnhold liikluskasvatuse teemadel. Liiklusohutuse alane loeng kestab ca 4h, millele järgneb näda või paar hiljem juba praktiline pool ehk 4h lastele liikluskasvatuse tegemine. Henry viib kuulajaskonna lastele liikust õpetama. Tuleouhutus tuleb veidi hiljem koolimaja ruumidest väljaspool.

Rubriigid: Uudis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.