BeWise’i esimesed 3 loengut antud! (10.05.2010)

BeWise on JCI Tallinna loodud projekt, mille eesmärk on parendada Eesti ülikoolides loengute ja seminaride kvaliteeti. Projekti tulemusel leitakse ja viiakse kokku praktikud ja tudengid (seminaride ja loengute näol), seeläbi on tudengitel võimalus saada paremaid praktilisi teadmisi.

Kõige esimese loengu andis senaator Toivo Aalja Tallinna Ülikoolis reklaami- ja imagoloogia tudengitele, teemaks oli ettevõtlus. Loeng läks nii hästi, et 1,5h’st sai sujuvalt 2h! Järgnesid Rode Luhaäär (inetrentiturundus) ja Piret Sepp (äriõigus) nädal hiljem toimunud loengutega. Käesoleva semestri planeerisime tagasiside kogumiseks, kohtutud on Tallinna Ülikooliga, Tallinna Tehnikaülikooliga ning Tallinna Tehnikakõrgkooliga. Ideega on kaasa tulnud kõik, sügissemestrist hakkame tegutsema intensiivsemalt, kuid nagu näha, on ülikoolid juba ka käesolevaks kevadsemestriks meid broneerinud:) Seoses projekti mahu kasvamisega otsime meeskonda kolme ülikoolihaldurit, kes suhtleks konkreetse ülikooliga ning vahendaks JCI lektoreid. Kui tunned, et soovid olla ühe suure projekti alguse juures, siis võta julgelt ühendust!

Kui soovid end üles anda lektorina, siis anna samuti endast teada!

Anu Vunk
JCI Tallinn
BeWise projektijuht

Rubriigid: Uudis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.