JCI Tallinna uus haridusprojekt BeWise (03.02.2010)

2009. aasta “Sahtlist välja” üks projektidest JCI Tallinn BeWise (idee autor Martin Raud) on juba suure hooga käima lükatud. Projekti eesmärk on parendada Eesti ülikoolides loengute ja seminaride kvaliteeti.

JCI Tallinna poolt läbiviidava projekti meeskonnal on olemas kontaktvõrgustik nii Eestis kui rahvusvahelisel areenil. Nii on võimalik ära kaardistada olemasolevad kompetentsid ja ajaline ressurss praktikutel ning ülikoolide vajadus välislektorite ja teemade järele. Projekti tulemusel leitakse ja viiakse kokku praktikud ja tudengid (seminaride ja loengute näol), seeläbi on tudengil võimalus saada muu hulgas ka praktilisi teadmisi. Lisaväärtusena on eesmärgiks välislektoritele läbi viia tunnustatud esinemiskoolitus Trainer/Presenter. Esimesel pilootsemestril keskendutakse majandusharidust pakkuvatele ülikoolidele.

Kõik huvilised, kes sooviksid ka ise üht või teist teemat majandusvallas lugeda, võtke palun ühendust projektijuhiga: Anu Vunk, anu.vunk@gmail.com, +372 56 941 800

Rubriigid: Uudis. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar